Rólam

Magamról
Már 11 éve, hogy a masszázs felbukkant az életemben és 8 éve, hogy aktívan masszőrként dolgozom.
Óriási élmény volt végre valami olyanba belekezdeni, amit őszinte lelkesedéssel tudok végezni, ráadásul ezzel segíthetek másoknak és szeretetet adhatok. Hiszen az érintés a szeretet egyik legalapvetőbb megnyilvánulása és ahogy látom sok ember van, akinek ebből nem jut elég.

Masszázs: elhivatottság nélkül mit sem ér
Kemény, de nem haszontalan éveket töltöttem el más területeken mire kiderült, hogy a masszázs az, amit nekem csinálnom kell. S miután megszületett a szándék, utamon fantasztikus emberek adtak át tudást, lelkesedést és elhivatottságot, ami nélkül szerintem nem ér semmit az egész.

Budapest-London-Hawaii
Felsorolhatnám, hogy hol és mit tanultam (Budapest-London-Hawaii) és mennyire professzionális vagyok (nagyon). Mesélhetnék arról, hogy miképp kommunikálok egy magyarral és hogyan egy külföldivel és azt is elmondhatnám, hogy szerintem jó pap holtáig tanul, így persze még nekem is van mit

Amit nem ígérek
Az biztos, hogy senkinek nem tudom megváltoztatni az életét, ahhoz elsősorban RÁD van szükség, én viszont segíthetek minden tudásommal, szeretetemmel és tapasztalatommal.

Bizalom
Végtelen boldogság számomra, amikor bizalmat szavaz nekem egy ismeretlen és szükségét érezve egy masszázsnak eljön hozzám. Legalább akkora öröm egy beszélgetés során elgondolkodtatni valakit a saját magunkkal való törődés fontosságáról, a masszázs hasznosságáról. Elültetni a magot valaki gondolataiban, aki erről még soha csak nem is töprengett ezelőtt és remélni, hogy egyszer még találkozunk és együtt működhetünk.

Szeretem megfejteni
Egész életemben az arany középutat kerestem. Sokára jöttem rá, hogy ez kicsit magányos út, mert ezzel sehova sem tartozom igazán, ugyanakkor sokaktól tanulhatok ill. sokféle embert áll módomban megismerni és megszólítani is. A változatosság gyönyörködtet így nem esik nehezemre a néha

fájdalmasan valódi sport masszázs, de a 2 óra után is rövidnek érzett Lomi Lomi sem, sőt. Mindennek más a célja és a hatása. Szeretem megfejteni, persze veled együtt, hogy éppen mire van szükséged, élvezni a közös munkát és annak eredményeit.

Kérdésed van vagy időpontot szeretnél?

Lépj kapcsolatba velem