Energetizáló érintésterápia

Amikor elkezdtem masszázst tanulni, szinte azonnal utamba került a hawaii technika, ami többek között azt is vallja, hogy a test számtalan emléket és információt elraktároz életünk során. S amikor a test megbetegszik ezeket az információkat felszínre hozva kell gyógyítani a testet és lelket egyszerre.

Aztán ahogy belevágtam a coachingba, világossá vált számomra, hogy egy ülés során nem csupán a hallottakra kell fókuszálni, hiszen a kliens reakciói (testtartás, tekintet, hanglejtés, mozdulat) is számtalan megértést tudnak nyújtani.
A terápiás képzésem alatt pedig arra is kezdek rájönni, hogy sokakkal ellentétben én mennyivel nagyobb tudatossággal vagyok a testemben, mennyire intenzívek a testérzeteim és ezekhez akár konkrét érzelmeket, emlékeket is tudok kapcsolni.

Ami pedig a legizgalmasabb az egészben, hogy nem csak saját élményeim, érzéseim érintenek meg, hanem azoké is, akiket éppen kezelek. Ezt a képességemet kihasználva szeretném szélesebb körben is alkalmazni ezt az energetizáló, állapotfelmérő módszert.

Azoknak ajánlom ezt a kezelést, akik szeretnének megtanulni többet lenni a testükben, felismerni testérzeteiket, testük jelzéseit.
Várom azokat, akiknek nehézséget okoz a testi közelség, de szeretnének ezen változtatni.
Örömmel fogadom azokat, akiknek gondot okoz a lelassulás, a nyugalmi állapot megtartása.
Szívesen látok olyan jelentkezőket is, akik akár konkrét témával vagy elakadással érkeznek.

Egy-egy ilyen alkalom akár egy terápiás folyamat részeként is alkalmazható.
A kezelés laza öltözetben történik, beszélgetéssel kb 1,5 óra.