Frissítő talpmasszázs

Életre kelti és felfrissíti a fáradt lábakat

A talpmasszázs célja többek között elősegíteni a salak és méreganyagok távozását a szervezetből, serkenteni a vér,
illetve nyirokkeringést, szabályozni a hormontermelő mirigyeink munkáját, segíteni az emésztést, kiválasztást, fokozni szervezetünk ellenálló képességet, megkönnyíteni légzőrendszerünk munkáját, oldani a stresszt.

Ugyanakkor életünk során körülbelül 3-szor járjuk körbe a Földet, ez idő alatt pedig lábaink komoly igénybevételnek vannak kitéve. Ezért akadhatnak fájó pontok, feszült izmok, melyek lazítása jelentős könnyebbséget okoz.
A talpmasszázs pozitív hatásai a szervezet öngyógyító erőinek mozgósítása, kedvező élettani változások tapasztalhatóak,
fájdalomcsillapításban is használható. Az egészségjavító, energetizáló talpmasszázst ősidők óta alkalmazzák, hisz több évezrede köztudott, hogy a talpon „megjelennek” belső szerveink. A két talpon a test tükörképe megtalálható, melyet több tízezer idegvégződés „mutat”. A megfelelő pontok masszírozásával javítjuk a „kezelt” szerv, testrész energiaellátását.

A kezelés menete:
A kezelés a lábon, talpon, lábszáron történik, ennek megfelelően a kezelés előtt a lábakat szabaddá kell tenni. Miután a masszázsasztalra fekszik a vendég, megkezdődik a masszázs, mely a talpon alkalmazott akupresszúrás technika. Mivel minden testrésznek megtalálható a reflexzónája a talpon, a zóna ingerlése az annak megfelelő testrész természetes energiáit stimulálja. A kezelés kellemes, megnyugtató érzés, gyakran álomba is ringatja a delikvenset. Egy reflexpont vagy terület érzékenysége vagy fájdalma azt jelenti, hogy a hozzátartozó belső szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn. Komolyabb probléma fennállása nélkül a kezelés kellemes, megnyugtató érzés.

A kezelés nem ajánlott:
Magas láz, vagy súlyos fertőző betegség esetén, operáció előtt álló betegen, pacemakert viselőkön, a vénák, visszerek gyulladása esetén, terhesség esetén.

Kérdésed van vagy időpontot szeretnél?

Lépj kapcsolatba velem