Lomi Lomi masszázs

Simogató, mint a tenger hulláma testnek, léleknek, szellemnek

A Lomi Lomi rendhagyóan nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és ezalatt feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. A masszázs során megkísérlem a hawaii tradícióknak megfelelő életerőt, elfogadást és szeretetet tovább adni.

A Lomi lomi egy olyan masszázs, mely sokkal többet jelent egy általános kezelési formánál. A hawaiiak harmóniában és szeretetben élnek a világgal. Szerintük ha a test, a lélek és a szellem feszültségmentes, akkor nem betegedhet meg az ember. Masszőrként és privát emberként is próbálom ezt a felfogást mindenki felé közvetíteni. Ami viszont elengedhetetlen egy valóban eredményes Lominál az a két fél közötti bizalom, elfogadás és befogadás. Ha ezt megleljük, zseniális felszabadító élményben lehet része az önmagán is dolgozni vágyó személynek.

A kezelés  részeként szerepelnek imádságok, táncok, néha énekkel együtt az elemek bevonásával. Nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani más, (nyugati) masszázstechnikával. A Lomi Lomi masszázs egy gyógyító rituálé, amely a testnek és a léleknek egyaránt erőt ad, és lehetővé teszi, hogy az energiák elinduljanak saját útjukon. Ha valakinek a belső egyensúlyában zavar támad, a Lomi Lomi masszázson keresztül az univerzum energiáját felhasználva sikerül ezt a harmóniát visszaállítani.

Minden ember alapigénye a szeretet, a szeretetteljes érintés, a saját testünk elfogadása, önmagunk elfogadása és a feszültségek csökkentése. Ezeket a nézőpontokat figyelembe véve kell dolgoznom, sok szeretettel, megértéssel, teljes bizalommal birálat illetve előítéletmentesen.

A masszázs 90% szeretetből áll, a maradék a technika. A terapeutaként magaménak vallom a hawaii életfilozófiát (hunát), aki ezt nem érti meg, nem is tud megfelelően masszírozni.

Kérdésed van vagy időpontot szeretnél?

Lépj kapcsolatba velem